Palvelut

Monipuoliset palvelut yrityksesi taloushallintoon

Tarjoamme ainutlaatuisen palvelumallin, jossa kaikki taloushallinnon palvelut tuottaa yksi nimetty asiantuntija. Tämä yksilöllinen lähestymistapa takaa henkilökohtaisen ja johdonmukaisen palvelun. 

Kirjanpito ja tilinpäätös

Auktorisoituna tilitoimistona tarjoamme monipuolisia kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan yrityksesi yksilöllisiä tarpeita. Panostamme erityisesti vuoropuheluun asiakkaan kanssa, mikä mahdollistaa selkeän ja tehokkaan yhteistyön. Tavoitteenamme on tarjota paitsi perinteistä tase- ja tulostietoa, myös syvällisempiä oivalluksia, jotka auttavat ohjaamaan yrityksesi taloudellisia päätöksiä.

79 € / tunti

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan palvelut suunnitellaan vastaamaan juuri sinun tarpeitasi, joka vapauttaa resurssisi ydinliiketoimintaasi. Palvelumme sisältävät palkanlaskennan ja maksatuksen, lomapalkkojen laskennan, matkalaskut sekä viranomaisilmoitukset, kattaen kaikki tarpeelliset alueet tehokkaan palkkahallinnon varmistamiseksi. 

20 € / palkkalaskelma

Raportointi ja ennusteet

Accuna Raportointi tehostaa päätöksentekoa tarjoamalla saumattomasti yhteensopivia raportteja, budjetteja ja ennusteita.

Ohjelmisto lisää datan ymmärrettävyyttä visuaalisilla kuvaajilla ja mittareilla, mukautuen yksilöllisiin tarpeisiin ja tukien ammattimaista liiketoiminnan seurantaa. Se on helppokäyttöinen ja integroituu saumattomasti muihin liiketoiminnan ohjelmistoihin, tukien yrityksen kasvua ja kehitystä.

Alkaen 29 € / kk

Ohjelmistokoulutus ja -konsultointi

Tilitoimistomme tarjoaa Procountorin ja Netvisorin ohjelmistokoulutuksia, jotka tehostavat yrityksesi arkea ja työprosesseja. Koulutuksemme varmistavat, että olette ajan tasalla ohjelmistojen uusimmista toiminnoista ja parhaista käytännöistä, parantaen näin liiketoimintanne sujuvuutta. Lisäksi tuemme ohjelmistonvaihtoprojekteissa, mahdollistaen sujuvat siirrot eri järjestelmistä Procountoriin tai Netvisoriin.

129 € / tunti

Asiantuntijapalvelut

Perusta uusi osakeyhtiösi yhdessä lakimiehemme kanssa. Palvelu on uusille tilitoimistoasiakkaillemme veloitukseton ja varmistat heti alusta, että yritystoimintasi lähtee oikeille raiteille. Saat samalla vastaukset kaikkiin yrittäjyyden alussa askarruttaviin kysymyksiisi. 

Avustamme lisäksi kaikissa muissakin yritystoimintasi kasvun vaiheissa osakeanneista osakassopimuksiin.  

279 € / tunti

Yhteiskäyttöjärjestelmät

Osalla asiakkaista on oman liiketoiminnan kannalta tärkeitä ohjelmia/palveluja, joissa tuotetaan talous-, tai palkkahallintoon siirtyviä tapahtumia. Meillä aktiivisessa yhteiskäytössä on tällä hetkellä esimerkiksi:

Jutellaanko lisää?

Oletko valmis tehostamaan yrityksesi taloushallintoa? Paina alla olevaa nappia jättääksesi yhteydenottopyynnön – autamme mielellämme sinua löytämään parhaat ratkaisut juuri yhtiösi tarpeisiin.